Despre noi

Aici, la Poiana Negri, Natura a creat un mic coltisor de Rai din Bucovina. Privelistea, aerul curat si izvorul de apa minerala din vecinatate au transformat Pensiunea Poiana in locul ideal pentru o evadare in natura. Intreaga zi pensiunea este rasfatata de razele blande ale soarelui. Nimic pare sa nu tulbure linistea ce invaluie locul, poate doar uneori pasarile cerului, sau, cateodata ….. rasul cristalin al unui copil .... Livada de pomi fructiferi ofera un spatiu de agrement din care nu lipsesc foisorul, gratarul si terenul de tenis, fotbal sau baschet. La cererea turistilor se pot organiza: picnicuri la iarba verde, drumetii montane, focuri de tabara cu vin fiert si gratar, partide de vanatoare, plimbari cu sania sau cu trasura, turism ecvestru sau excursii la obiectivele turistice din apropiere: Parcul National Calimani, Rezervatia Geologica 12 Apostoli, Rezervatia Tinovul Mare. Alte modalitati de agrement ce pot fi practicate in zona Dornelor sunt river rafting, alpinism, escalada, tiroliana sau zbor cu parapanta. In orice anotimp, veti fi bineveniti la Pensiunea Poiana si veti fi intampinati de gazde cu binecunoscuta ospitalitate bucovineana!

        Accept Recepție 24/24
        Accept ATV la terti
        Accept Echitație la terti
        Accept Piscina la terti
        Accept Plimbari cu poneiul
        Accept Terasa cu 100 locuri
        Accept Incalzire centrala si apa calda 24/24
        Accept Internet wireless
        Accept Sala de conferinte
        Accept Piscina dacica (ciubar)
        Accept Sauna finlandeza
        Accept Parcare pazita cu 200 de locuri
        Accept Restaurant bucovinean tradițional
        Accept Sala de evenimente
        Accept Ferma proprie
        Accept Livada / gradina
        Accept Stana turistica
        Accept Pastravarie
        nega Interzis accesul cu animale de companie
        nega Interzis fumatul in camere

Pensiunea Agroturistica Poiana

Punem la dispozitia turistilor 33 camere cu o capacitate totala de cazare de 91 locuri. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televiziune prin cablu si internet wireless.

Camere

Puteti alege intre camere duble twin sau cu pat matrimonial, camere cu trei locuri si apartamente cu 4 locuri. Pentru cei de iubesc natura avem casute cu 3 locuri ce au iesirea direct in gradina pensiunii,

detalii

Terasa

In ziele mai calduroase, oaspetii pot servi masa pe terasa exterioara, sau in foisoarele acoperite din imediata vecinatate a corpului principal al pensiunii.

Gradina

Turistii beneficiaza ca spatiu de relaxare de gradina din preajma pensiunii

Terase acoperite

In apropierea pensiunii gasiti cateva chioscuri din lemn acoperite, care pot fi folosite inclusiv pentru a organiza mese private.

Piscina dacica

Ciubar cu apa sărată de la salina Cacica ce are multiple beneficii pentru sănătatea dumneavoastra! (exclusiv pentru turistii cazati la noi la pensiune)

Sauna

Sauna traditionala finlandeza (exclusiv pentru turistii cazati la noi la pensiune)

Stana turistica

Poftiti de ospatati ca la stana. In imediata apropiere a pensiunii aveti ocazia sa beneficiati de o experienta autentica, la stana noastra, unde puteti savura mancaruri gatite exact ca la stanile de pe munte, intr-un decor cat se poate de real!

Restaurant

Cu o capacitate de 200 locuri ,restaurantul nostru este gata mereu sa satisfaca gusturile si dorintele doritorilor de mancare traditionala . Aici gasiti intodeauna produse proaspete , provenite din gospodaria proprie

Sala de evenimente

Cu o capacitate de 400 locuri, in sala noastra poate se pot organiza orice tip de evenimente : nunti, botezuri sau evenimente corporate.

Sala de sedinte

La cerere se poate amenaja sala de conferinte sau alte evenimente corporate pentru 50-100 de persoane. Spatiul alocat este separat de restul pensiunii si are acces la un grup de toalete.

Rezerva acum pe site-ul oficial si vei beneficia de :

Protectia datelor

Datele tale personale sunt in deplina siguranta daca rezervi prin noi (conform GDPR)

Cel mai bun pret

Intotdeauna veti obtine cel mai bun pret rezervand direct la hotelier!

Siguranta rezervarii

Rezervand direct la hotelier si nu prin intermediari veti fi siguri de rezervare!

Platesti hotelierului

Rezervand pe site-ul oficial vei face plata direct in contul hotelierului, fara intermediari!

Sectiune contact

Program receptie: 09:00 - 18:00 
Ne puteti contacta telefonic sau puteti trimite un email

Rezerva acum