Restaurant

PENSIUNEA AGROTURISTICA POIANA va ofera pe langa spatiul de cazare si un restaurant cu o capacitate de 200 locuri , gata mereu sa satisfaca gusturile si dorintele doritorilor de mancare traditionala . Aici gasiti intodeauna produse proaspete , provenite din gospodaria proprie si de asemena preparate culinare incadrate in categoria : ,, MANCARE CA LA MAMA ACASA '' deoarece incercam sa pastram gustul autentic a mancarurilor fara a folosi prea multe "imbunatatiri"... Program de functionare : Duminica-Vineri 08:00-21:00 / Sâmbătă 08:00-22:00

Restaurant

Restaurantul cu 200 locuri este deschis atat pentru turistii cazati la noi cat si pentru orice doritor de mancare "ca la mama acasa"

Aperitive

Preparate cu ingrediente provenite din ferma proprie, puteti alege dintre numeroasele variante de aperitive autentic bucovinene.

Ciorbe

Pentru orice gust, ciorbe proaspete, de la ciorba de legume taraneasca, ciorba de fasole, ciorba de perisoare, ciorba de vacuta pana la renumita ciorba radauteana.

Preparate din carne

Fripte, la cuptor sau prajite, puteti alege dintre preparate din carne de porc, de vita sau de pui, marea majoritate provenite din ferma proprie.

Preparate din peste

Regele acestor preparate ramane pastravul, preparat dupa dorinta clientilor, si provenit din iazul nostru de langa pensiune.

Muraturi

Dupa retete din strabuni, pregatite din timp cu mare grija, muraturile de casa preparate la Pensiunea Poiana sunt de departe preferatele clientilor fideli.

Deserturi

Placinte, poale-n-brau, clatite sau papanasi, toate au acel gust pe care-l mai regasesti poate doar la bunici!

Rezerva acum pe site-ul oficial si vei beneficia de :

Protectia datelor

Datele tale personale sunt in deplina siguranta daca rezervi prin noi (conform GDPR)

Cel mai bun pret

Intotdeauna veti obtine cel mai bun pret rezervand direct la hotelier!

Siguranta rezervarii

Rezervand direct la hotelier si nu prin intermediari veti fi siguri de rezervare!

Platesti hotelierului

Rezervand pe site-ul oficial vei face plata direct in contul hotelierului, fara intermediari!

Sectiune contact

Program receptie: 09:00 - 18:00 
Ne puteti contacta telefonic sau puteti trimite un email

Rezerva acum